Прийшла весна, цвiтуть сади...

 Прийшла весна, цвітуть сади,
 Птахи співають ніжні трелі,
 І люди знову розцвіли,
 Бо сонце всюди буде нині.
 
 Воно нас гріє, надихає,
 Спрямовує в нове буття.
 Ми знов щасливі і веселі,
 Назад немає вороття.
 
 І треба жити і радіти
 За кожний день, за кожну мить.
 Любити, вірити, творити,
 І просто жити, щастя - Жить!
               


Рецензии