Лети, моя зозуленько...

Лети, моя зозуленько,лети!
Над краєм,що зіщулився від болю,
Над тими,що живими вийшли з бою,
Над тими,що в тім бої полягли...
Мій світ,ти геть здурів від німоти!

Лети ,моя зозуле,не журись.
Лиш накукуй всім хлопцям довгі літа!
А мама в хустку нав"язала жита,
Щоб син її пошвидше оженивсь...
Мій любий,мій коханий,повернись.

Та не в гробу цинковому,не треба!
Я не за те молилася до неба!
Не хочу я ,щоб гинули сини,
Бо в світ прийшли вони,не для війни!

Щоб не зазнала більше,жодна мати,
Утрати найріднішого солдата...
Бажаю ,лиш з добра,а не зі зла,
Щоб жодна з нас,до того дня
Не дожила...

(с)Єлисавета Град 18.05.2014.


Рецензии