18. 05. 2014

Ніжність почуттів тане уві сні
Подумки з тобою, але ми не поруч
Все минають, так проходять дні
Залишаючи те чого ти хочеш.

Я в твоїх думках вже не перший рік,
Але мало так нам цього для щастя
Вже пройшов не перший випав сніг,
А у нас з тобою все ні як у казці.

Хто вона любов? Чи вона живе?
Може подумки, чи давно не з нами
Знаю лише вірю я в одне,
Ти мої вірші і думки з роками.

Лише ночі, дні, ранки, зорі, зливи
Ти даєш мені сили, віру, спрагу
Я тоді пишу і думками мрію,
Що здійсниться все що було між нами.

18.05.2014


Рецензии