Наш рiк

Зимою засинає вся краса
І снігом покривається, як килимом дорога
Все спить навколо спочива
Чекає теплих днів діброва.

Весною з першим вранішнім теплом
Прокинуться шовкові перші трави
І заспіває пісню соловей,
І зацвітуть на панщині дубрави.

Літня пора стучить вже у вікно
І перші врожаї уже дозріли
На вулиці спекотно
І дощі омиють дуже скоро землю.

Спішить до нас вже осінь на поріг
І пожовтіли ще зелені трави,
І сипле листя віковічний ліс
Співають солов'ї в дубравах.

Ось промайнув іще один наш рік.

18.05.2014


Рецензии