Каруселило. укр

КарусЕлило...
Свіжо так, зЕлено...
Заплітало дерева-гілкИ...
Розсипалося, як знамЕннями...
ВиступАли на небі зірки...

Кличеш ти...
Та не чую клИчу я...
Бо достоту я - не твоя...
Закосичена, запозичена,
Кимось зОрана колія...

Ні човна,
Ні весла, ні райдуги,
Щоб з'єднати нам берегИ...
Хміль розвіяний
Від замріяння...
Темні води лиш
НавкругИ...


Рецензии