Я подарую тоб стор ю

Я подарую тобі історію.
На папері. Чорною пастою.
Про себе.
Дурного. Безнадійно хворого.
Про тебе.
Безумовно прекрасну.
І нехай мене з'їдять критики.
До біса! Я далі її писатиму.
Як і тепер.
Слабкий, напідпитку.
Я писатиму. Малюватиму.
І створю новий світ. Несправжній.
В ньому житиму.
Ні! Існуватиму.
Вибач. Я іноді не уважний.
Але я змінюся.
Просто чекатиму.
Коли ти на останню стипендію
Купиш картину в місцевій лавці.
На картині історія. Ти і я.
Втомлені очі, сплетені пальці.
Я скоро зникну, не залишусь в пам'яті.
Можливо, згадуватимеш... Рідко...
Ти звикнеш.
Бо у біді і в радості
Бути з іншим пообіцяєш при свідках...


Рецензии