Можливо, ще не пiзно?

Скажи мені будь ласка,
Чому живемо ми тоді,
коли у світі нашім
блукає мертва казка?

Без сумніву- ми виросли,
але росли без роду.
Як байстрюки малі
При батькові живому!

Цей світ вже купа гною.
Забуті істини людські!
Але із зернятка душі,
можливо оживити казку!


Рецензии