Мы тут хоТилы щося щэ даты

Да уш, мо, й лаДно.
Хватэ!
Спайтэ
Далый,
ЖыйДК!

Залазь жэ! І да ныГАЙно
Дэ на вкравІньСКы ексь сайтТыкы.
І ткнітэ пальчыКом...
В зад Ніцу сц.

Ну, хоть в Брод-ніцу.
Гондэ О, в О-ЛеХА Й.
З дівЧыно Ж можна шчэ й врійЗайТыкСь
Ф Сосны ціп.

...там! дэсь! В СИК КамПаНИИ
Брыль рижэ щэ Праникы
ПрагНыньКым Кимк.

Раз Мы вжа б з Навінк 


Рецензии