У скронях пульсу тиша

У скронях пульсує тиша
ти вбивця.., а серце - мрець..
Бринить твоє "не залишу"
спаплюжене нанівець,
Витає в повітрі образа,
Надихаюсь... застужусь...
Всі біди, зібравшись разом,
ослаблюють мертвий пульс.

Живи собі... тільки тихо..
На грані, між двох світів
Любов - то імунне лихо,

проказа, наших часів..


Рецензии