Я вбираю тебе до тр щинок на вустах

Я вбираю тебе до тріщинок на вустах
ти моє неопізнане, зашифроване одкровення,
я блукаю по твоїх венах, мов по стежках,
лиш до серця дійти б - це моя нагальна потреба...

Я заплуталась в тобі, згубилась на цім шляху,
я пірну в твої очі і вмить віднайду дорогу,
бо вони - моя мапа, по якій я вже вічність йду,
бо вони - джерело, а за спрагу я дякую Богу...


Рецензии