Час зплива

Час зпливає.
Кажен із нас нас це знає.
Де правда в цьому світі.
А де в цьому світі брехня?
Ти не зрозумієш!

Повітря я вдихаю.
Життя відчуваю.

Історія життя.
Скільки часу ще повинно пройти?
Дочекатися наступно осені?
Чи дочекатися весни?
Сьогодні ти явився мені у сні.
Так важко дихати.
Мены здалось, що це можливо.
З кожним подихом і вітром.
Може досить вже чекати?
Iншi випмiри шукати.
Може бути дуже темно.
Може бути дуже пiзно.
Але з тобою я,
Бачу навкруги лише свiтло.
Досить боротися за щастя.
Бо воно перед  очима.
Не треба навiть молитися,
Вдивлятися через шпарину.
Життя єдине.
День за днем пролiтає.
Час поступопо спливає.
І кожен з нас це  знає.


Рецензии