Гдзе-та у давнав зид ззимш горишк

: Даў Мняў запіці сырКІ СЬ.
Калі, кагда ш вы,
Швышч, кропк хоць дві вж?

Мы тут нагРилыСь
Каль Васількіў.
Ну, коб найілысь
Добр КоСарі ж.

Ріжуть і ріж жуть далый собі зь
РакСам з Оліг во ж
Да Семенціў.

Добрэ апоўнач
Ззісты ж м…ва ў мглішч
Добрае слова й
Нат ат мырціў.

Ціпа капусты ш фпхай в юць в зівіт.
Да й на й бачуньКУ СЬ,
Батычко мій.

От мы роМанСік
З раДзійка Кіньськ!
І сь Палі-каньё
Ды й Валінь-ціньк: мы паплывеМА Ж
Во Ж в ЖыраВІЧ!
Там но Кабылка не быль ф пылішч.

Все взе зь манаХІ Ж!
Ф хіжінках нізк!
Жіх-жах дайЛяр ніц а ні ў дурнішчк.

Вот как настаўнік
Ставе вамп жірк:
Будзьця як я, тухль бульБінКа гніДК.

Ну, бо в ДыКа ці
Васька ці бумшь.
А ні в акацій ву й Дыржыні ль.
Да, мы ж Авны туфтам з ріжк.

ВадКакСцям дав ці КульКіў?
Дворнік ВАСІШТ.

Руськ-бейлаРУська ПахЛіськ.
Ну, пераВодзь, коль музік?


Рецензии