Я сумую безмежно

Кожна річ нагадує про тебе,
я сумую безмежно. Мій відчай
поглинає мене. Не треба
говорити — словами не втішиш.

Коли поруч ти, я оживаю,
тремтять руки, серце шалене.
Я сумую безмежно, безкраю.
Мені більше, ніж ти, не треба.

Кожна мить, неначе остання.
Мої очі сповнені смутку.
Та чи зважусь я на зізнання?
Твої очі неможливо забути.

У сміливих щастя в кишені.
Мої очі сповнені болю.
Мої очі, як вогник, шалені.
Твої очі таємні, мов зорі.

Твої очі напрочуд спокійні.
Голос твiй проникає наскрізь.
А розмови з тобою — стихійні.
Не чіпай мене. Зупинись!

Окрім тебе нема порятунку.
Ти — весь світ. Ти — прихована пристрасть.
Я не варта твоїх поцілунків.
Від самотності я не втомилась.

Кожну ніч я чекаю на диво.
Це безглуздя, та ж сумую безмежно.
Я з тобою безмежно щаслива.
А в думках: "Будь обережна!"

Я не хочу втрачати твiй погляд.
Мріє серце, мліє, тремтить.
Я сумую безмежно. Будь поряд.
Я без тебе не знаю як жить.


Рецензии