***

Розбудиш мене ранком весняним
Променем ясним зорі.
Підемо стежкою, лісом зеленим
Долі шукати вдалі.

-Може залишимось, може зостанемось
Серце не хоче іти.
-Ворог за стінами. Ми приклоняемось,
Матінко рідна, прости.

     Ми повернемося, ми переможемо
     Вб"ємо ворожі полки.
     Ми зберемося, разом ми зможемо
     Досягти свої мети.

Встану я ранком, прокинуся раннім
Промінь у сонця візьму,
Променем вмиюся , вранішнім першим
І пісню співати почну.

Піснею чистою край весь устелиться
Зорі останні заснуть.
Незвичайний день починається
Ми вирушаємо в путь.


Рецензии