Боже, вiльна...

З тобою я була свята, тепер - диявол.
Я жалюгідним посміховиськом була для тебе.
Принизливо ти бризгав слиною на мої рани.
Сьогодні з мене досить. Я йду від тебе.

Я йду від тебе у обійми ночі, що зника.
Перетіка у полум'я світанку.
Я йду від тебе грішна і свята.

Я йду від тебе
цим
травневим
ранком.


Рецензии