Душа

Душа. То що це взагалі таке?
Можливо про Неї треба говорити,
Коли вже під "шафе" після горілки, чи саке.
Атмосферу підходящу спочатку створити.

Але в Мене нема для цього Часу,
Бо саме в цей наш Час Прогресу,
Немає вічно від того спасу,
Що, окрім Інтересу та Стресу,

В Людей завжди немає ні Хвилини,
Подумати про Мораль та свою Душу.
Тож Вони вдаються до Рими,
Щоб нарешті знайти свою Сушу,

Поміж цього нескінченного Океану
Брехні, Лицемірства і "кращіх Друзів".
Вони лише кажуть "Я Тебе дістану",
Але мають Слабкість Боягузів.

Знайти свою Душу - це зовсім не просто.
Досить лячно подивитися у Самого Себе.
Та знайте, що кожна Душа прагне Росту,
І через це Вона зсередини й скребе.

Її неодмінно треба скоріше знайти.
Бо Вона красивіша усього на Світі.
Тацює під Флейту, з усіма на "Ти",
Кружляє в весняному Цвітті.

То що ж це таке: жива Душа?
Чи можно Її зловити, втримати?
Для Кожного Відповідь - своя.
І кожну Думку та Людину треба підтримати.


Рецензии