Всупереч аксиомам

Існує звісна аксіома
Про паралельні дві прямі,
Які ніколи, як відомо,
Не зустрічаються самі.

Вони у всесвіті прямують,
І кожна йде своїм шляхом.
Навколо пристрасті вирують,
Байдужості зростає ком.

Та відбулося щось в природі,
Міцний розтанув часу лід,
Хтось вирішив, що з них вже годі,
Таємний відчинив прохід –

Дві долі стрілися в безодні,
Перехрестились два шляхи...
І їм байдуже, що не згодні
З цим  впертих аксіом цвяхи...


Рецензии