Калина гукае i ненька свята

Макові очі дивляться в небо.

Волошки у полі гойдають росу.

Колосся мов віки схилились, не треба!

Топтани ногами святую красу.

 

Джерела наповнюють ріки любов"ю.

У маковім полі зростає твій син.

Блукаючи світом шукає він долю.

Вона лиш в країні де спів твій і дзвін.

 

Лунає по волі той дзвін материнський.

Шукає у полі заблудше дитя.

Ти вирвись із блуду, кайдан тих чужинських.

Калина гукає і ненька свята.

©Надін Буре


Рецензии
Калина гукає і ненька свята.
Чудово,дуже чудово. Мені до серця і душі. Хай Вам щастить. З повагою,

Вова Дедуля   17.05.2014 02:47     Заявить о нарушении
Вельми вдячна за такий коментар. Любові Вам і натхнення.

Надин Буре   19.05.2014 09:10   Заявить о нарушении