Шо забЕШ, то тэе й пад гроб не ж...

Гэто ж нежНогСць аж прамо й ля й дедк.
Ну, когда во ноччу, х, в постельку зь
Да, хы, рапт ТамоГрак з бидрень.

Я-то думал: ну,  хоцца з есци В...
И тада а НА ЖЭ наже й!
Го! Бо тое возьмэ КоМарынеск.
Сцэ й прыгорнэ слатко - аж вэсь п.

Дя и, хы, та ДядьЧыха й слезь!..
Влад зхасуНуль в нуль шерсть.
Во как бывае ва Дзек
Дажэ й за 60 лет!

...Господи! Поди леж!
Я э усРУсь во зарыкы вэсь.
Слаткых найиМШыс гавсэй азн афт сими, вах, негВегСТ.
Ню, зваРил у в рилк туфт пырлэй.
Да и с чыколадХом вупэр фш.

А какао О как газ прэць!
Щэ й вночи вшэ выйисы щэй ва у щэнь.
Ну...да що робы колы пень.
И тыбэ ны люб уж ни й Ленк.

Жрэш но вш грыбы ж...
Шо попало дэ пуд рукит.
Тхир я бы в тик.

...ну, такому нимцу хто трэ?
Чы й ёго хто за муж ввыдэ?


Рецензии