Манки ат казлив са сливк

Так Любязь каль Янив!

Мне тут вдРУг девушка прислала
Ажно паток любви вж!
Ну, бо чы нада атвечать прам
На эс и мыскы з дви щ.

В маноКЛИ Кли нас ракСглякДала:
Так-с!.. Ты й да100ин мни
Ва ў Мінск прыПэрціСяк снаЧяла й?
Ну, на аглеДзіны з!

МінУла Ж аж стаЛецьЦяўк с пара ўш,
Як мы сусь3-лісь с лісь.
І, га, таксама самка й знала шч,
Як моша лашчіць Цігр.

Ну, вот які, Х, наіўн
Хірон яКісьць.
СлаГаю зь но зь адзін юй сціх
Во ліш за й нічк.

P/S. Wir cholen noch ein Shpil?
Так. Хи? Ну, смийсь.
А Жи? З Жукив. Жабив, жабэй, жабув…
Хто дэ ек був ва Скуль.

Бо за МохРом Е Ж ромк?
Ромалы, ну, изь Довськ та з Горк.
И дэ Ж каб с Украин в Янив щэ й новоСций.
Вытэ ужэ дРУгы хахлы!

И як каму сь з вась вир?
Во Васи чы й Ле Гирл?.. Нымае кобзарив
А ныц! Вси вымырлы ж ат шпрыц жыдивк.

…а я дывЛюсь во пак на Люськ!
Да но милуЮсь сь юцьк:
Уся свиНинк ат Нинк – да жыдк!
В кальХозы но бир мильх!  В аду таби (цабе) щей свиж.
Одна корова? Й вам в гаршКИ П инь жирь?


Рецензии