ЭбкIибхIале ракIе

УркIилис хIу дигуле,
Жагьил гIямру ардякьун.
Гьар бари гьанриркуле,
Намке хIяна гъиз духъун.

Дуракан жирукIуле,
АхIле бари агъира.
Гьалис жигI-жигI укIуле,
УркIи дия хIабхьира.

ЦIах дигили бицIибил
УркIи бикиб изалзе.
Гьарбари гьанриркибил,
ХIаракIири мякьизе.

Дия хъячI букIиб уркIи,
ЭбкIес хъалзе игъуле.
Гьанна алра хIу ракIи,
ЭбкIайкем кейэс дигуле.

Рахле эбкIибил гъяйзе,
РакIиши бебкIалике.
-«ХIаракIира арай-гъяйзе
ХIяшрикес пякьилике».

Бихьрилзе кIапIариле,
Ихьиле ганзилике.
Муълани аркухIале,
Марругьиши дигайке.


Рецензии