Я Ж лавка псина тут ля падл

Куда ща вам щов паньск:
Гэй, йды но хлеп с драща м!..

Я был кагда-та вжэ как Ёг.
Ну, емший но ажно разок.
Аха! Ну-да. И спакваЛЯ
Не Ж дзетачак ляКав какаВ.

ПагэТаму тамат уш вжрамш
Фашысцкай сволачКИ ЛЬ улад зь.
Ты Ж с Янава и встаВиш падл
У й Вишны й цип Нарав.

И патАму сь фтупар фтРУх псам,
Канешне, не Ж яешни ф сат.
Бо зь туи но тут в нас ушь с пахм.
А НЕ дзе п сь ёлКИ ЗЬ Лам К.

Кацяра и во на тут вамп
вдРУг рапТам загРыкМеф куда-т.
АтКуль не в КультМякШокЧак впал.
И ой ек, як, как Брайль!

Ну, й вот БГУИКа й на ЦерТраДК.
Спакойна сёньНИК райСукЖдат:
Што й ат каво дзе ждаць прыгСмак?
ПакойНигЧахк Мы вш каксь.

Ага.
И вжры 100 каш,
БезЗуба ЦигРыкЩа Ль.
Ну, ёсци сце пак з цвай карРонк.
Хы-хы. А во Шь?

Ну, й ноч усю ано й ямо фш!..
СвайИХь дацёк сь блинГок х.
Не сам всё робиць гэны Гром.
Щэ й Ж Кимир (бо ж ис Крима вцёк ажно!).

СциРай-смывай-касяр-пахай!..
И й дальшай лихай ма3.
А в МэПы-3 и й не й вавЛазь!
Бо ж файлы ВЭФ но там с. ИС сатавак ТейЛятк щ.

С прывет –
СиамСК вульГар Фама:
Не веРым нияКим ФамМар!

Ось так пака тут Шэрый Вольф
И спакваля БрыльЯнт…
Каму свеци. Куда й?
СажРУт за пал-РУгБля х…
ХерСонСких Му зи Кант.

Ва снох ты ш бачыл Кио-Сан.


Рецензии