Так боляче

Тобі так боляче, я знаю
Пробач мені мій друже, травень
Засію я квітками, думки
Мої летять птахи у зграї.

Тобі так боляче коханий,
Мій рідний. Вітер прохолодний
До тебе лине, й більш немає
Тебе на цій землі холодній.

14.05.14


Рецензии