У в майнэр краваце цабе я знай шоВВ!

– СпуВайЕР Ярусь Ев да Конь

Мы гонды аво спав ужо цилу ноч!
А шо. Я ж капустынку во влад затовк.
И ныц ны вальНульЕйць ныЕйКый там Вовк.
Ну, той во, шо Пуця бы он.

Ах, майнэр нэрВовСКый! Да ты вжэ таво зь!
Да во зь блин зайХодзь зек да чорта сам во:
Мы вам агБегСпекЧым спекТагКыль, шо здохнь!
Во: в Дании дохТор памёр з…

Ага! Ну, хвалёва! Пабачма, шо ш ён.
И опа: сарПрафТыр, балШой шоломКО Ж.
Ну, ныц, ныкаво ни вярНув зь да й жыцьцё, ф.
А я во, дывысь, ъхироНом щ!

И вота: ваинсфуя, блин перад толь п!..
Он, скот, зЕв у всех Лев ажно
Чы с паРУ но ноздр!

Такы ж бо ж и й РУчкы в Авнок,
Шо вытяв зя повсць.
Ага. Да. Чаво вш.
В яво з, згынь, и й палец не той,
Шо во, в здымКах блошк!

И баба Яга да  Кащэя таво
В тивик взе ш шось шэпЧА Й чы й мольць:
Спаси, братка, бо й ззем зубок.
АпоСни в нароВль.

Таки во асвины ва вшов.
В калитках бо нема грыхВнов.
И трэ какСИК-якСиль зароБВ, ек як во БаВовн.
Ну, гэты Сухой ИКдзикОфт Ш.

Такый жэ й в Сат Вины гудок!
Взев палыць и понь:
Ха-ха! Жыд дурНой!
И кто жэ? Хры100-з!

О так в хРУш фхиРайЮць нимЦов:
Мы це, Брыль, не веРым!
Ты злодзь!

И во: точно-точНеньКО ЗЬ онь
Украл в краЛив соль К!
Коня жэ, ну, воз.
Так ты вш возВраТыВ Б тара с плёнк!

Да й  с плахСтык жучков.
А то вжрамш мольКО Но от козЬ.
Га? Конь Ж во в пальТО?
Источник даход?!
На стол гнидь панЧох щ!..

А Ён жэ й не й Гад. Змей з ДраКонь.
Ну, Сайка з Бабовнь.
Э!..этта дРУга жэ любоФФ!
Бо всё у х фашыстаф не Той,
Кто ПрыйДзет да дзетак в Янов.

На нэбовы ш вышша хто зоРК.
З РИКа да ГИКа БигСукНогК!

А Мы от явивсь и затовК…
Кобыл быс фастов.
Ну, гындэ. В заКоньНае ш школц.

Казна б но б цфыла в моли шклофськ.


Рецензии