Змiнити все

Давай втечем нічним шляхом
Щоб місто залишилось десь позаду
Щоб наша тінь мерехкотіла,як фантом
І вмерли усі спогади про зраду.

Давай в нас буде свій маленький рай
Де буде те,чого нам не хватало
Де буде всього через край
Але довіри буде завжди мало.

Давай знайдемо зірку,що не гасне
Яка нам шлях освітить уночі
Яка покаже нам усе прекрасне
Та біль назавжди лишиться в душі.


Рецензии