розмовляй

розмовляй зі мною, прОшу
розмовляй у сивій тиші
про погане, про хороше
особливо про найгірше

дай мені тебе почути
вилий всі свої печалі
лиш мені скажи ледь чутно
те, про що завжди мовчала

не дарую тобі квіти,
не втираю твої сльози,
часом злий і непривітний,
нецілуючий в волосся...

не змовкай, ні-ні, не треба
хоч люби, хоч звинувачуй
хоч кричи, і бий по ребрах
я не дам і слова здачі

що завгодно буду слухать
вірші, що ночами пишеш,
чи про те, що я паскуда
не стидайся, говори вже!

говори, бо м-моє серце
з-задихається в-від б-болю
замість кисню, їжі, сексу
тільки говори
зі мною
.

2013.


Рецензии
ну, вы прямо Тарас Шевченко! удачи!

Андрей Карпенков 3   14.05.2014 17:35     Заявить о нарушении
хе-хе
дякую!

Макаренко Сергей   14.05.2014 18:24   Заявить о нарушении
будь ласка!

Андрей Карпенков 3   14.05.2014 18:52   Заявить о нарушении