колись

Колись я б тебе покохала
Та зараз немає вже сенсу
У вись злетіти до неба
І повернутись втомленим рейсом .

Учора б з тобою кохали
Та вже весна запізнилась
За руки уже не тримала
А ти дужче всіх на планеті злився.


Рецензии