У нас КняГинь Марий торЖейСфейНО ВЖ

ВжуйВат сват всих!
И даш в правийТельСТфен МакСкфы
ПравШам книжк сцик,

Шо зайКайЧайЮгЦа й хахЛЫ Щ,
Шо в лыч всем тыч
3-зубци нежные сфаи з
В ОдэсКУ З сь Крым К.

Корова шла до й короля ж:
Подой та й ляж!
А мы пошлы жывать гуркы
Да й з гарнБунтЗом щ.

Падай-падайць глухим-сликПым
Яки хоць сок!
Ага. НайДзеци, дзеци, зь СИК
Да, га, бесь соль.

У нас вайна жа не лиш ф Крым.
А там, дзе зь гной!
И трэга всё каб засаЛиць.
Бы й в лицьвиНов Х.

О так от, так вот вось так-так!
Оно щоб рак
На моль паршывых не накак
Са всим сапог.

ГахСцейПрыйИМсьва Ш Год!


Рецензии