Гэта, канешне, с возеРКа плывець рыКА Щ

Не за КащеЯм гонюца
СаБачки с Ягнь 

Тут у мяне забРУджана
Даволи вш хат.
И паЭтаМу МуМРык ваш
АхтСукСфайВал.

Так ша праСциЦе, пажаЛыста,
Лыста СухаРА.
Тут в пажа ажно пажар
Ва в у гайЛайВах!

Как эта? Як гэта? Ек, хе, он
Да дав нам мняСК?!
Э! Ты, мама, там взвань да Васьк!
Наверн, он пЯн.

Дэнь прахШов – а ны здеЛана
Ныц ны й в ЛанДыША Й.
И ано во вун цевКаЕТ
Да на, гав, псов:

ЗдраСфуйТЕ-страхСтвуйце-зьдьРякСьВуйця, К!
Ну, мах Рукой.
Мы таксама афтКасВайЕм
Ванешцы той Ж.

Но во вша хтося гоницца й,
О-ёй! Эй! О!..
Там хлеб пра2ёгыца!
Не Ж бабай Ёшк.

ТонНунг во аш завойДзикЦар:
Да-да! Шас взвойм!
ВзвоДам усим
С падво2ми Щ
С Щукар КараЛёв М.

И, ха, спяВаЕць ходзиць но!
Ну, ТОЛЬКА Ж – оно.
Но Ж ваняе всё родНае
У ва сукНО ЗЬ др.

И здрХакаТы, гад, бачыця:
Чыця рыКА Щ?!
Ну, га, Кащэй БесСмяйРотНый вашк
Идзё з гарМаной.

Га унуЧИ чы спамШый ён.
Той во ж ваш вождь!
Ну, дуРачОК влюгБляхЕтСА Й…
В Саи да Симко Д.

Дэва Нагари родНенька!
ВасьМИЦЬ с сайБой фш!
ПлаЧА Й и й айБлийВайЕйца аш Цар Гром Сонц.

Ну, куда ща нам взваРыйВахЦь
Там кРУп яхвКой зь.
Кали Калика прахОхЖахЯ в прыгКлоньНям возр.
И замаЧымШыс цюць манНачКУ ВШ
Сь кувшыньськ вайДой,
ХодзиМА Й май страчаЕМА!
Па й Емах зброд.

Шо бо каСици трайВацКУ С,
Коль знОМ во зь дощьчь.
Так шё во мякКИ Знак хай уз
ПахСтахВийЦь кропк.

...э! а за Янам гонецц Каза з мякТлой!
А НЕ лись слуЗим СонейКУ СЬ
Мы вота с Коць


Рецензии