Погляд

Знов згуртувалися питання
бджолиним роєм у голові
Та розгубилися мовчанням
у тихім погляді твоїм...

Навшпиньках в погляд йду, не звично,
на-впомацки, немов сліпа.
Він не простий, він бачить вічне,
він з вічності, мене, пита...
 
Питає: "де я?", питає: "хто я?"
"За чим у світ прийшла душа?"
Цей погляд, ти і я... нас троє...
Четвертий -- привід до вірша.

(ХТ 10.05.2014)


Рецензии