Усмiхнись мiй друг

Усміхнись мій друг!Вже нарешті весна.
Все співає довкола і голосно луна.
Все по-новому ожило і повернулись птахи.
Моє серце з тобою було, а тепер навпаки.
Теплота,ніжність,квіти навкруги.
Вже нарешті весна!
Ти гуляй залюбки.
Вже нарешті збулись мрії не в снах.
Вже нарешті кохання тримаю в руках.
Майорить,розквіта.
Та така далечінь.Коли ночі без сна,
Коли все без надій.
Вже нарешті весна.Серце гріє любов.
Моє серце з тобою запалює кров.


Рецензии