Бувай

Я в погляді твоєму заблукала,
втомилася шукати вихід.
Тримай мене, щоб я не впала
та не зробила тобі лиха.

Тримай мене на рівні серця,
за кінчики долонь, тримай.
Хай погляд в погляді зіллється
й не розіллється поза край.

Мине усе, вихід знайдеться,
той, що ввіллється в небокрай,
звідки відлунням відірветься
до серця, знову те: "бувай"...

(ХТ 13.05.2014)


Рецензии