Нiбыта паэту Е

Тут ты не апошні… ды й не першы,
Хто паэзію за ломкі хвост трымае,
А ці чуў, што захварэўшы вершам
Чалавек сыходзіць з небакраю?

Пачынай! На раны солі з перцам,
Ды ідзі канаць па завуголлі,
А напішаш – разарвецца сэрца
Камякамі радасці і болю.

Ты падумай, перш чым заблукаеш
Лабірынтам ненадзейных словаў:
Вось мая паэзія – такая,
Ну а ты, прыняць яе гатовы?
2014.


Рецензии
Здаецца, тут у нас нейкая сугучнасць: http://www.stihi.ru/cgi-bin/login/page.pl

Лаззаро   13.05.2014 21:32     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.