Аль ти хваишь ушь мине, Байим?

– Да! Надта.
ХваЛИМ

Я сегодня на заре
Встану.
Да посКосюю усе
Травы вш.
А то на хер тут ля мне прамо й
Шэ й якыйся ЛыйМыйТар ЛайБорСьК.
Ха!..

Шакти Шива на МинЕРв гляНыць.
И наводь зь но на мынэ глянец.
А я шо. Но во ш а во гарно
Вам пишю письмо, маёР стаРшы.
Хы!

Вот в мынэ стара коса ржава й.
А мий батько доказав влад всим,
Шо ныека саранча паньська
А ны врижэ пырога так жэ.
Ек вона.

Ваша брытва з эйЛейК3-ч надта з
Ны й нирВирРуйЕйць а не зь падлый.
И я, да, но во цуць-чуть гахны
Й, ой, о-ёй, узо й в мынтэй празнык.
Да, вж.

Шо ж я, всё жэ й наробыф за дынь.
Ныцом-ныц щэ. И й ны й Сцих вмаж псих.
А колы во но пошов ср…да ты,
Ох, ламаЕйць дзьверы вжо Ж Жабыщ!
НА О молочко Ш!

А Я ш вам дурНой.
Отчыню быгом щ!
Запои шэ, мо, тамо во фсех псов!

Ну, да  й во. Хьто вш я зь.
А шоб ны й молодк трахНыць?
Ню, й фпукСциф сь сямКУ ЗЬ: Так! ПарДон! Далый!..
Гытё во, там е Ваня щ!
Бо ж на старогСци оно й чамКай
КозьЕ З воньнечко с маъСлам б.

Ну, у ф ГыёВых так ось:
Ма-ы-о-а-вы й! ВасьЯ, ХВ!..

Ну, и вризав ферМам мал
МалПый.
ПодКосыв чукТок дМухХалк.
Да й шэ й с чый100телм-пудРынь.
ВычорКом тут ФОК.

ОздоРовсь и ты Ж мудРО Б:
Почытай хоть шо з Буц-Гром.

ФайнКульТет ОксВорд КругЛый.


Рецензии