Акценти

Душа повинна працювати
 і день, і ніч,  і день,  і ніч...
Дай, Боже, мудрості це знати!
Слова в душі закарбувати,
На працю душу підіймати,
Акценти в серці розставляти,
Іти до світла через ніч,
І день,  і ніч,  і день, і ніч...


Рецензии