Як стрази...

Потрібна щирості відвага,
На жаль, панує лицемірство,
А доброзичливість й повага
Висміюються, як блюзнірство.

І сяють хитрощі, як стрази,
Та не сховаєш під пахвою
Великі і малі образи,
Приправлені підчас халвою.


Рецензии