Як сина на вiйну благословити?

Як сина на війну благословити?

І відпустити у страшенний світ?

Кого піде він з дому боронити?

В якій землі поляже його спів?

 

Вже серце від страждань горить і болю.

Розірвано як доля на шматки.

А мати, обнімаючи тополю...

Гукає сина із війни прийти.

©Надін Буре


Рецензии