Мы тут гондэ публик УЕм,

Шоб уйіСты сатану й
Да крычеты но б архТікСтаМ:
Да по 100 за Сталін з гусь!

Ну, УЕ уже Жь уелі зь.
Лізкы й лізУть, словна уть:
Ты ля мне шо, эйСейМесьКый?
Да й ше й в шейКУ ВШ лайСКАву б?

От я дам чычас уж ГэрШку Ж!
Ну-ка! РакСясні мне туфт!
А то, донэр вэрТэр, Тэртка
Він найШовСІК мні в лабНУ ЗЬ.

Донна Мона й Ванін тэсть тут.
Так шо шо шэ взеты в скунс.
Вэтэр гоне стайКУ ЗЬ тучь К.
НавСІКда дорог заПуть аз в Понізы з ЛеГір, Мутьк.


Рецензии