Эшти гIямру дурару?

Эшти гIямру дурару,
Язихъле нуни диркIуй.
УркIилзелате дурес
Ихтияр нам хIалугуй.

Дия уркIилзелате,
Угьасле ну дуруле…
Шиниша кьар кадиркур
Мелзе духъутI дугьуле.

Нажасдеш бархбикале,
Бурхар киналра хIагъдеш,
ХIушия гъай дакьасле,
БекIизе бурхар гъагъдеш.

Валлагь хIулбукIла агуб,
Шайил дуниялизе.
Гьанна умут леби ца
Бугьес ахIял ахилзе!


Рецензии