Плаче Шевченко

Плаче наш Тарас Шевченко
  майже не щодня
Що твориться в Україні
  кожного пита
Колись ненька Україна
  житницей була
А тепер при новій владі
  тихо вимира
Всюди строють барикади
  для кого вони?
Граючись з вогнем повсюду
  як діти малі
Породили ви собі
  фашистів нових
Треба було їх давити
  як були малі.


Рецензии