Обикновени рисунки -74 Съновник

Отдавна…
Отдавна не сънувам
плажове, море...
Многолюдие, 
притиснало
брега-
всяка педя пясък
пенесто-солена.
Нали...
Нали Родопа
през
прозореца ме вика
всеки Божи ден,
със синьото небе...
И  две- три облачета,
сякаш
ронещи сълзите си
за мене!

Б.Калинов-Странник
04.Юли 2013г.
Пловдив.



Рецензии