И вот уж КарШипта, ну, Птица с НеБес,

Чевойт так поёт КарТикХей Змей,
Шо тая ажно гонДЫ ВО, дыво що,
На ноч заркы ажны обЕстЦА, Р!

Мы тута падНяв бо ж КарНилав мякТеш.
Ну, Нила, ги, ЛевиЧА Й спэцяв зь?
ПаэтХаму фш ты нам, таваРыш БайЕц,
Не вельМИ-ТА МитРУ Ж прам вейШай-К!

Ми тРУжаНик! Эй, дРУг! А ну-тка налей щ!
И будыма будкы но в кейсы фш.
А дэ гэто з той?..
Ну, сцо весав усьСех.
В Яновы, пад веЧар.

Ага. А ныма. И ны бэньдзе.
А тут фтРУх, гох, РУхаець... ейця!
Да, га, гам ГОМн фейЧар Ж.

Да! Дав Мы дискПейЧар фш
ФашысЦКия нехЧыхСць:
ЗдаВайСер! Однако одна Ко но какНуля:
Да вбей, сын! Отец он?!

И, да, КоноПэлька
Ззив тэчКУ Ш.
Ну, выКинУль в ульЛей книхЖенЦий:
НасПроць КеГеБе Зь псих.

И й дизИньФармАкций! ***ТэньКО Ж:
Эй, Свынь! Там твий батько шо, бЕцьця? -
Да нет! - им афтВекЦиль ГовнеШик.
Мой татка шэ ГэрШвин!

И мне так во ш здаецца:
На, во ж грыбынэць ваш.
Мин сина яра там! ПатХади з к вараТам!
Ох ушКваРУ РУбельЧыц жыдэнькым!

ДасЛовна, каб если:
Люблю вас, АвеЧКи Ш.
А вы-та? Хде с сенКам нь?

Бо й Модла я с ЧэйРыкав.
Екся.
Во! Ввэчыры ж.
 


Рецензии