Рейсанаке башутас

Сарим белкIиша нуни,
Рейсанаке башутас.
Ахъиле хугил гьуни,
Хъули дахъ арц леркутас.

Россиялзе башуле,
ХIила майъа хIяшдиру.
Арцане чукь дирхъуле,
Яшав чува унгъбиру.

Балас хIинил гьамадле,
Рейсанакера вашес.
Эни-хIуеб хIаиле,
ВегIла яшав унгъбирес.

Арякьува рейсике,
Угьадле кьаниркуле,
ВябукIар хъулилате,
УркIбе цIакьле дулхъуле.

Гьар дура ухъунилис,
Аллагьли гьуни абхьаб.
Гьар эш белчIунилис,
Хугил баркалла бугьаб.


Рецензии