to u

дорога до тебе римується:
з пульсом вiтру,
спiвом мiста,
рiзнобарвнiстю вулиці.
знаками на будинках,
фiранками в шибках,
синьою смальтою неба,
необхідністю тебе.
повітря прозорістю,
покликом серця,
чистою совістю.
парканним вістрям,
виростаючим iз землi,
молодим, свіжим листям.
посмішок випадковістю,
доторкiв невагомістю.
ця мозаїка зiбрана
з ниток невидимих
часу й простору,
з клаптиків запаху,
з твого голосу.
з поцілунків гарячих
i водночас вогких,
із знакiв на шкірі,
таких нетривких.
з iмпульсiв щастя,
iз живого тепла,
що циклiчно пульсує
від серця до серця,
вiд руки до руки.

25/04/14


Рецензии