П ять хвилин

Дивлюсь я у синє вікно,
Зранку думкИ миготять.
О, море! Скажить мені, де воно?
До моря хвилин п'ять.

Я ковтаю солону цю воду,
Немов від тебе лист,
І чому, як твоє волосся
Пахне зараз все місто?


9.05.14


Рецензии