Emen ki ievne ta kourfias...

Emen ki`ievne ta kourfias,
Megala loya ti kozmi...
Ievne`me ta tragodias,
Sarev ti tifeki lalia,
Ke nte`legan I paleyi...

Pou kalachevne ap`opisim,
Na logaryaznato sosta...
Me to havas ta lafsya htizne,
Sa ryashas eporoun na ftizne,
S`ekins, pou pane embrosta...

In so trapez- tranon aksian:
O katha`is- kathigitis,
O kathe`enas tragodyanos
Ke methizmenos masharyanos,
Filosofos ke piitis...


Рецензии