***

Іде донечка до школи,
Як та квітка чарівна.
І звучить у серці соло,
І так радує весна.

Іде донечка до школи,
У портфелику книжки.
Подаруй, прошу у долі,
Ти щасливі їй роки.

Хай живеться безтурботно,
Шлях легкий буде до мрій.
Не стрічається скорбота
У судьбі повік її.

Спішить донечка до школи,
Випускний лунає вальс.
Здрастуй, юносте казкова,
Неповторний диво – час.


Рецензии