***

Навіщо ти приходиш в сни7
Навіщо кличеш у минуле?
Не повернути вже  весни, 
Що ми обоє не забули.

Навіщо ти приходиш в сни,
Цього напевно, я не знаю.
Як промінь теплий і ясний,
Який, так душу зігріває.

Навіщо ти? Навіщо я?
Про це нам краще промовчати.
Кохання – пісня солов’я,
Вона безсмертна і крилата.
Вона уже багато літ,
Несе гармонію у світ.


Рецензии