Мо Щастя

А в Щастя мого оченята зелені,
Посмішка чарівна,
Риси зовнішності від своєї нені.

А в Щастя мого домівкою брови,
Чорняве волосся,
Солодкі вуста, як варення
вишньове.

А Щастя моє неповторне й єдине,
І тільки моє
Доскону й віднині!

А Щастя моє - справжнє, я знаю:
Мене не залишить -
В нас же кохання взаємне, цього
не полишить.

А ще я для Щастя не просто
важлива...
Скажу по секрету:
Для Щастя я Щастя - від цього
щаслива!

08.04.14.
(с) Анастасія Мельник


Рецензии