Хельга Аргентум - Я уже дышу -

            Helga Argentum

           Now I am Breathing

You ask again for my forgiveness stronger ...
But what must I forgive you, tell me please?
You just can go with the stream still longer,
And don't try to reverse...

Without your words,your smiles,you knew, yeah,
I did not even have enough the air,
But then you easy said adieu forever,
And you just didn't care.

Swim farther since your boat is really
Not for me. Forgive me,now I am saying.
It isn't need to look at me too meekly.
After all I am already breathing...
 

            Я уже дышу
               
Вы снова просите прощенья...
 За что, скажите, Вас прощать?
 Плывите дальше, по теченью,
 И не пытайтесь вспять...

 Вы знали, как я задыхалась
 Без Ваших слов, улыбок, но
 Вы навсегда тогда прощались,
 Вам было всё равно.

 Плывите дальше, в вашей лодке
 Мне тесно. Тут уж я прошу
 Простить меня. И взглядов кротких
 Не надо. Я уже дышу...

 (4 мая 2014)

оригинал:: http://www.stihi.ru/2014/05/07/6937


Рецензии